Met oudercoaching

Ontdekken – oefenen – doorzetten – groeien laughing

 

 

 

Jij wil natuurlijk niets liever dan dat alles op rolletjes verloopt in het gezin. Jij staat voor je gezin. Harmonie en een goede sfeer zijn voor jou heel belangrijk.
Je bent geneigd om je eigen wensen en verlangens opzij te zetten als jij er moet zijn voor je kind.
Het liefst elke dag met dezelfde energie en passie.

De werkelijkheid is echter anders

Je merkt dat het met je kind niet zo lekker gaat de laatste tijd.  Je maakt je zorgen over hoe het met je kind gaat.

Je probeert regelmatig om het gesprek aan te gaan met je kind, maar je krijgt alleen maar “ik weet het niet” te horen. Waarom zegt je kind niet gewoon wat er aan de hand is? Het heeft inmiddels weerslag op het hele gezin en dat is natuurlijk helemaal niet fijn.

Je trekt het bij tijd en wijle niet. Je weet niet wat je nu weer uit je hoge hoed moet toveren om de sfeer goed te houden thuis. Je kind vraagt enorm veel aandacht op een negatieve manier. Je bent moe en prikkelbaar en je hebt een korter lontje. Er is veel meer strijd in huis dan je lief is. En dat wil je gewoon helemaal niet.

Wil je een gratis adviesgesprek? In dit gesprek bespreken we jouw situatie en geef ik jou tips waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Aanmeldformulier

Ik wil me graag aanmelden voor:

“onze dochter heeft veel gehad aan de ‘speeluurtjes’ bij Heppie Kids. Ze ging er met heel veel plezier naar toe en haar driftbuien zijn sterk verminderd”

Ouders van Linda 7 jaar