Met twee maten meten

Datum van publicatie: 20.10.2021

Zo oud als Methusalem Zeer oud volgens Genesis jaren. Zeggen en doen is twee.

Twee aan twee en de rest aan troepjes. Een spreekwoord is onveranderlijk. Dat zijn twee koetsiers op één dak. Met twee maten meten Partijdig zijn Twee mensen niet op dezelfde manier behandelen Niet onpartijdig zijn. Hij heeft twee linkerhanden.

Die n kruis ontloopt ontmoet er twee. Spreekwoorden met overeenkomstige trefwoorden Beloven en houden is twee. Ons Heer slaat nooit met twee roeden tegelijk.

Twee vossen kunnen elkaar niet bedriegen. Twee over n is moorden?

Mettertijd komt Hannes in het wammes Als men maar gestaag doorwerkt, komt een karwei vanzelf wel klaar.

Eén spreekwoord bevat `MET TWEE MATEN METEN`

Ons Heer slaat nooit met twee roeden tegelijk. Hij slaat twee vliegen in één klap. Meestal is een dagkaart trekken ja nee een algemene levenswijsheid: zo gaat het nu eenmaal in de wereld. Met twee maten meten. Korte metten maken Een zaak zeer snel afhandelen. Dat is vers twee.

Trefwoorden twee meten maten? Twee varkens in n hok groeien naar elkaar. Karin swerink zwanger Heer slaat nooit met twee roeden tegelijk!

Dat is vers twee. Blijf ingelogd. Twee aan twee en de rest aan troepjes.

Eén spreekwoord bevat `MET TWEE MATEN METEN`

Voor twee mensen niet dezelfde maatstaven hanteren. Dat zijn twee schoenmakers in één pothuis. Twee aan twee en de rest aan troepjes. Inloggen ×.

Een spreekwoord is met twee maten meten altijd een mededeling, geen vraag. Het mes snijdt aan twee kanten. Zij verstaan als twee dieven op een kermis. Hinken op twee gedachten. Dat zijn twee schoenmakers in n pothuis?

Deze woorden beginnen met `met`

Dat zijn twee koetsiers op één dak. Iemand de metten lezen Iemand een geducht standje geven Iemand een standje geven, hem berispen. Van twee kwaden moet men het beste kiezen.

Wie twee hazen jaagt vangt met twee maten meten geen enkele! Twee hey mam miss montreal zien meer dan n. Men kan hem met een metworst de hals afsnijden Het is een domoor. Log hier in om direct te kunnen beginnen met schrijven? Kalk en steen metst wel Eten en drinken gaat goed samen. Jan Rap en zijn maten.

Spreekwoorden zoeken.

Deze woorden beginnen met `met`

Reserveer nu de Formule 1 Encyclopedie! Hij is tussen twee vuren geraakt. Er horen geen twee hanen op één erf.

Twee zuivels op n brood geeft hongersdood. Die n kruis ontloopt ontmoet er twee. Hij laat zijn kaars aan twee kanten branden.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Jent:

    Zich met iemand meten Met iemand wedijveren.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *