1-op-1 oudercoaching 

Goed dat je op deze pagina kijkt.

Opvoeden is geen koud kunstje. Daar komt heel veel emotie bij kijken. Je kinderen zijn je alles. Ze roepen heel veel positieve gevoelens op van liefde, verantwoordelijkheid, vrolijkheid. Maar ook soms negatieve gevoelens van irritatie, frustratie, zorgen en misschien zelfs wanhoop.

Misschien wil jij weer kunnen genieten in je gezin.

Heb je een naar gevoel omdat je denkt: waar ben IK gebleven?

Alles draait om de ander.

Als ik tijd neem voor mezelf voel ik me schuldig.

Of heb je het gevoel dat je de grip kwijt bent op je kinderen? 

Luisteren ze niet naar je? Of lukt het je niet om duidelijke grenzen aan te geven. Of om consequent te zijn?

En hoe zit het tussen jou en je partner? Zijn jullie een opvoedteam of zijn jullie twee individuen die ieder hun eigen opvoedwijze hanteren?

 

En wil je graag aan de slag met jouw opvoedvragen en issues maar liever met mij samen? Dat kan natuurlijk ook.

Ik bied een traject op maat aan.

In een intakegesprek kijken we met elkaar waar jullie vragen over hebben en waar jullie tegenaan lopen. En we stellen doelen vast voor de komende periode.

Ik werk met pakketten. Een instappakket, een basispakket en een pluspakket. Voor een vaststaand tarief spreken we met elkaar af, hoeveel sessies ik met jullie heb en wellicht willen jullie een combinatie van kindercoaching en oudercoaching. Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

 

“onze dochter heeft veel gehad aan de ‘speeluurtjes’ bij Heppie Kids. Ze ging er met heel veel plezier naar toe en haar driftbuien zijn sterk verminderd”

Ouders van Linda 7 jaar