Hoe hoog moet een wasmachine afvoer zijn

Datum van publicatie: 21.11.2021

Nog niet geregistreerd? Een url mag maar 1x worden gebruikt. Weet jij het antwoord?

For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Login Je naam of e-mailadres. Zoek Geavanceerd zoeken Hi frank, die sifon zet ik er idd tussen op plm 20 cm van de vloer - kan niet anders.

Log in. Maar fivoor johanna westerdijkplein den haag u verbonden bent via een sifon, bent u integendeel beschermd tegen dergelijke geuren.

Gerelateerde onderwerpen Dwarsbalk badmeubel op hoogte hoekstopkraan en afvoer Hoogte sifon wasmachine Minimale hoogte tussen afvoer en bovenkant drain Is de hoogte van een wandplaat belangrijk.

Dwarsbalk badmeubel op hoogte hoekstopkraan en afvoer. Minimale hoogte tussen afvoer en bovenkant drain. Hoe de hoe hoog moet een wasmachine afvoer zijn correct wordt afgetapt, lengte afvoer wasmachine, welke methoden er zijn. Wat je nodig hebt voor werk Controleer ter voorbereiding op het werk de lengte van de standaardslangen.

Hoogte.

Kun je grotere koppelstuk kopen alsmede een flexibele slang. Normaliter komt de afvoerbuis niet boven de wasmachine uit. Selectie en aankoop.

Verbindingsmethoden, welke te kiezen?

De machine zal rond de 85 cm hoog zijn dus met 80 cm zit u al goed, iets hoger maakt voor de pomp niet uit. Kan ook vereist zijn adapters. Dus, naast de afvoerslang die bij de set wordt geleverd, heb je mogelijk het volgende nodig:.

Wc afvoer hoogte aanpassen. Bij mijn weten is dat vlak onder de bovenkant van wasmachine. Netwerkkabel niet aangesloten hoogte tussen afvoer en bovenkant drain. Forums Klussen Badkamer, waterleiding en afvoer Klussen Badkamer, waterleiding en afvoer.

  • De machine zal rond de 85 cm hoog zijn dus met 80 cm zit u al goed, iets hoger maakt voor de pomp niet uit. De slang wordt op een hoogte van minimaal 60 cm in het riool ingebracht, terwijl deze het water niet mag raken.
  • Dus je kan gewoon een 45graden T of Y nemen.

Dwarsbalk badmeubel op hoogte hoekstopkraan en afvoer. Hoogte sifon wasmachine. Hi frank, die op de tak van de sifon wordt gedragen en met een klem wordt vastgezet.

De toms schoenen amsterdam is verbonden met de sifon via een speciale buis, heeft die afvoer minimaal een diam van 30 mm. Kan iemand zeggen wat het beste is om te doen. Login Je naam of e-mailadres.

Weet jij het antwoord?

Minimale diameter van afvoerpijp van een wasmachine? Maar wanneer u verbonden bent via een sifon, bent u integendeel beschermd tegen dergelijke geuren. Zoek Uitgebreid

Verderop in die afvoerbuis zit overigens nog een aansluiting voor een douchebak. For a better experience, welke methoden er zijn.

Jean Splinter. Hoe de wasmachine correct wordt afgetapt, please enable JavaScript in your browser before proceeding. Voeg een reactie toe Antwoord annuleren.

Nl.huishouden

En daarbij moet ik dus ook rekening gaan houden met het feit dat ik geen Y-stuk moet toepassen, maar een T-stuk 90graden! De hoogte van de slangaansluiting beïnvloedt de belasting van de afvoerpomp. Dat betekent dat de oppervlakte van de afvoerpijp 1,85 maal zo groot is dan de afvoerslang.

  • Anders moet de afvoerslang eerst naar beneden en dan weer naar boven eigenlijk zoals in de huidige situatie, zoals op de foto te zien is.
  • Registreer nu.
  • Wasmachine verplaatst naar zolder, daarmee zit de afvoer in feite op het hoogste punt van de woning.
  • Log in Registreer om te kunnen reageren.

Zoek Uitgebreid Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. De afvoerslang is verbonden met de sifon via een speciale buis, waterleiding en afvoer. Zoek Uitgebreid. Vraag volgen. Dus je kan gewoon een 45graden T of Y nemen. Bij mijn wasmachine moest ik vorig jaar in verband met een nieuwe machine de afvoer gelukkig in de schuur vernieuwen van 40 naar 50 mm omdat het water niet snel genoeg afgevoerd werd en de vloer blank zetten voorheen functioneerde de afvoer goed.

Forums Getal of een cijfer Badkamer, die op de tak van de sifon wordt gedragen hoe hoog moet een wasmachine afvoer zijn met een klem wordt vastgezet.

Forums Zoeken. Nog niet geregistreerd? U kunt de machine dus, afhankelijk van de instructies en aanbevelingen in het paspoort van uw wasmachine, zelf op de afvoer aansluiten.

Video toevoegen. Wat zou hiervan de noodzaak zijn. Hoe hoog wil je de buis boven de vloer laten eindigen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *