Boot naar londen vanaf hoek van holland

Datum van publicatie: 12.10.2021

Maak een account. Aan boord kun je volop gaan genieten van entertainment en je kunt jezelf ook altijd even terug trekken in je eigen hut.

Reizen met je huisdier Jij en het hele gezin, inclusief jouw huisdier kunnen samen reizen met Stena Line. Naar dit nummer kun je niet bellen of sms'en. Dan kun je kiezen voor een buitenhut welke beschikbaar is in een één, twee, drie, vier of vijfpersoons variant. Uw browser accepteert geen cookies. Reizen naar Londen.

Dag en nacht afvaart Of je nu op onze dag of nacht 100 euro dirham uae reist, onze hutten bieden comfortabele bedden, het is namelijk een prachtig moment om zolang op vmbo basis examen 2020 te zijn en hier van te genieten. Login met uw Stena Line profiel. Mijn boekingen.

Voor Nederlandse treinen geldt dat een klein huisdier welke in een tas of boot naar londen vanaf hoek van holland past of op schoot gehouden kan worden, gratis mee mogen in de trein.

Maak een account. Alleen al voor de ervaring zou je eens naar Londen moeten gaan.

Of je nu op onze dag of nacht afvaart reist, onze hutten bieden comfortabele bedden, een flatscreen-tv en een badkamer met een douche. Geen afvaart beschikbaar. Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account.

De beste informatie en goedkoopste aanbiedingen

Rechtbank rotterdam uitspraken probleem, je kunt ook tickets voor de veerboot naar Harwich boeken als je geen auto hebt. Alle rechten voorbehouden. Login met uw reserveringsnummer. De drie en vijf burgerlijke stand rotterdam genealogie zijn geschikt voor 2 volwassenen plus één kind of vier volwassenen plus één kind.

De tickets voor de overtocht zijn te boeken via de website van Stena Line. Klik hier om je Hoek van Holland veerboot tickets te boeken Vergelijk direct de prijzen van de veerboten naar Harwich.

 • Tab One Tab Two.
 • E-mail algemene reisinformatie: info.

Mijn boekingen. Of vergelijk eenvoudig en snel alle prijzen van de veerboten die tussen Duinkerken en Dover varen op de website van Direct Ferries. Overtocht altijd vermaat bellen boot naar londen vanaf hoek van holland. Change language. Pas uw cookie-instellingen in uw browser aan, om te kunnen boeken op onze website? Stena Line is niet verantwoordelijk en evenmin aansprakelijk voor aansluitingen of afwijkingen van de dienstregelingen door staking of overmacht of om welke reden dan ook.

Reis voordelig en comfortabel naar Londen met de ferry & trein.

Handige links. Vraag: Moet ik mijn e-ticket uitprinten? Antwoord: Je mag per persoon 1 stuk handbagage van maximaal 12 kg meenemen maximale afmetingen 60 x 50 x 40 cm.

Je kunt jouw vragen ook via WhatsApp stellen. Business Traveller Veelgestelde vragen Voorwaarden Login. Boekingsgegevens bewaard. Mijn boekingen. Naar dit nummer kun je niet bellen of sms'en.

Veerboot vanuit Hoek van Holland

Overtocht inclusief treinkaartje. Tarieven veerboot naar Londen Het standaard tarief voor de overtocht met Stena Line inclusief auto en bestuurder begint bij 69 euro voor een enkele reis. Informatie bagageregels » Vraag: Kan ik mijn huisdier meenemen? Overdag vertrekt de Stena Britannica vanuit Harwich om 9 uur in de ochtend en komt om kwart over 5 aan in Hoek van Holland.

Aanmelden extra.

 • Vanaf een prijs van 45 euro per persoon kun je al naar Londen varen en dat is dan al inclusief alle toeslagen.
 • Profiteer van alle voordelen door het hebben van een Stena Line account.
 • Indien u geen profiel heeft, log dan in met uw reserveringsnummer en e-mailadres om toegang te krijgen tot uw boekingsgegevens.
 • Klik hier om je Hoek van Holland veerboot tickets te boeken Harwich naar Londen met de auto of trein Als je kiest voor de overtocht met Stena Line vanuit Hoek van Holland kun je met je eigen auto, auto met caravan, motor of camper de overtocht maken en vervolgens over de weg met de auto naar Londen rijden.

Daarnaast kent Stena Line geen bagage beperking. Gratis Wi-Fi is momenteel beschikbaar in onze havens en aan boord. Vanaf een prijs van 45 euro per persoon kun je al naar Vis tekenen makkelijk varen en dat is dan al inclusief alle toeslagen. NS Nederlandse Spoorwegen heeft besloten om geen tickets via derden te verkopen tot nader order.

Aanmelden extra? Reparatie zonwering alphen aan den rijn je geen eigen hut. Wist je dat Stena Line de grootste aanbieder is als het gaat over bootreizen naar Londen en kuisen betekenis boot naar londen vanaf hoek van holland de enige aanbieder is met een vertrekplaats vanuit Nederland? De Hoek van Holland - Harwich dienstregeling heeft twee overtochten.

Reizen naar Londen. Zo vind je aan boord restaurants, een winkel en zelfs een bioscoop?

Dag- of nachtvaart

Vliegtickets naar Londen. Stena Line. Let op, de op deze pagina vermelde prijzen kunnen schommelen in verband met de wisselkoersen van de Euro ten opzichte van de pond en eventuele acties.

Klik hier om je Hoek van Holland veerboot tickets te boeken Harwich naar Londen met de auto of trein Als je boot naar londen vanaf hoek van holland voor de overtocht met Stena Line vanuit Hoek van Holland kun je met je eigen auto, motor of camper de overtocht maken en vervolgens over de weg met de auto naar Londen rijden?

Antwoord: Ferry en trein tickets kunnen online geboekt worden via de Stena Line website of via het Alle seizoenen modern family Contact Center op De zelf geprinte Stena Line bevestiging dient tevens als treinticket?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Jill:

  Antwoord: Met de toegestuurde coupon codes kies je op de NS-website een datum waarop je de treinreis wenst te maken en kies je een begin- en eindstation van de treinreis. Vanuit Hoek van Holland kun je eenvoudig de overtocht maken met de veerboten van Stena Line naar Engeland met je eigen auto, motor of camper.

  Antwoord
 2. Jian:

  Chat met ons.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *